bro, ada masalah bini tak puas ke? sebab tu masuk sini kan? saya faham. mohon bro stay and baca dulu.

7 PETUA TAHAN LAMA SECARA TRADISIONAL

KAWAL MASA PANCUT

Petua ini adalah cara mudah bagi mereka yang mengalami masalah premature ejaculation (PE) ini. Anda berhenti seketika dan menarik nafas sekiranya terasa ingin klimaks. Atau anda boleh keluarkan zakar anda dan bermain dengan payudara atau tubuh badan pasangan anda sebelum anda kembali mendayung semula.

UBAH KE POSISI SEKS DUDUK

Corak permainan anda juga perlu berubah. Ubah posisi seks kepada duduk di mana ia sangat membantu di mana zakar boleh memasuki faraj dengan lebih dalam lagi dengan teknik ini. Tetapi isteri anda perlulah merapatkan kedua kakinya supaya rangsangan lebih baik dapat dirasakan pada G spotnya.

GUNA KONDOM

Satu cara tradisional yang kebiasaannya dilakukan oleh pasangan kelamin adalah dengan menggunakan kondom. Penggunaan kondom dapat membantu mengurangkan geseran yang berlaku ke atas zakar lelaki. Jadi lebih mudah untuk lelaki mengawal corak dayungan mereka ketika seks.

LANCAP SEBELUM JIMAK

Tidak dinafikan melancap juga merupakan salah satu cara untuk anda kekal lama dalam berhubungan. Teknik ini tidak semestinya dilakukan berseorangan. Minta bantuan daripada pasangan anda untuk bantu anda melancap. Berbagai cara boleh dilakukan untuk menghangatkan lagi asmara.

TUKAR RENTAK DAYUNGAN

Sekiranya pasangan anda masih belum merasa puas, anda boleh perlahankan dayungan apabila terasa ingin memancutkan air mani.  Dayung dengan perlahan dan tambahkan dengan sentuhan terhadap payudara atau ciuman di leher pasangan anda untuk mempercepatkan lagi orgasmanya.

AMAL PEMAKANAN BAIK

Aspek penjagaan tubuh badan adalah paling penting. Tidak hanya untuk seksual sahaja. Malahan untuk urusan harian yang lain. Elakkan makanan berlemak dan berminyak kerana ia menyebabkan otot lemah untuk bekerja. Pemakanan yang tidak sihat juga punca lelaki lemah.

SENAMAN

Aktiviti seksual adalah sama dengan aktiviti sukan yang lain. Anda perlu bersedia dari sudut mental dan juga fizikal ketika berasmara dengan pasangan. Lebih-lebih lagi stamina. Sentiasa lakukan aktiviti regangan sekurang-kurangnya 30 minit untuk setiap sesi. Hanya tiga kali dalam seminggu. Macam lagu pulak.

gunakan alat bantuan

Tujuh petua tersebut amat sesuai dimulai dari sekarang. Kesannya mungkin bukan sekarang, tetapi ia amat penting untuk anda sentiasa tingkatkan kualiti hubungan seks anda dan pasangan. Selain daripada petua-petua tersebut anda boleh mengambil inisiatif MUDAH dan SELAMATuntuk digunakan.

SENAMAN

Aktiviti seksual adalah sama dengan aktiviti sukan yang lain. Anda perlu bersedia dari sudut mental dan juga fizikal ketika berasmara dengan pasangan. Lebih-lebih lagi stamina. Sentiasa lakukan aktiviti regangan sekurang-kurangnya 30 minit untuk setiap sesi. Hanya tiga kali dalam seminggu. Macam lagu pulak.

gunakan alat bantuan

Tujuh petua tersebut amat sesuai dimulai dari sekarang. Kesannya mungkin bukan sekarang, tetapi ia amat penting untuk anda sentiasa tingkatkan kualiti hubungan seks anda dan pasangan. Selain daripada petua-petua tersebut anda boleh mengambil inisiatif MUDAH dan SELAMAT untuk digunakan.

dah tak sabar nak game on dengan isteri??

memperkenalkan

memperkenalkan

PERFORMANCE SPRAY

PERFORMANCE SPRAY

100% bahan tradisional

Kamamax Performance Spray telah dirumus khas dengan bahan-bahan tradisional dan organik. Ia dihasilkan untuk membantu anda memuaskan isteri dengan PANTASSELAMAT dan BERKESAN!

mendapat kelulusan kkm

Kamamax Performance Spray telah mendapat kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysi (KKM). Ianya terbukti selamat dan tiada kesan sampingan. Lihatlah feedback Kamamax pelanggan kami!

lebih dari 2000 pengguna

Kamamax telah membantu lebih dari 2000 pengguna kami di seluruh Malaysia menyelesaikan masalah ejakulasi pramatang dan tidak dapat tahan lama ketika bersetubuh dengan isteri mereka.

feedback kamamax

Mengapa perlu spray? Mengapa Kamamax?

Kajian mendapati tanpa menggunakan spray ubat kuat atau ubat tahan lama untuk lelaki, di antara 25 ke 30% lelaki mengalami masalah tidak tahan lama ketika bersama isteri. Masalah ini boleh dirawat dengan menggunakan Kamamax. Dengan hanya sapuan yang betul pada senjata anda, akan membantu anda kekal dalam permainan hingga minit terakhir isteri anda. Penggunaan Kamamax adalah selamat dan tidak memberi kesan sampingan selagi mana anda mendapatkan yang original dan bukan tiruan. Klik butang tempah di sebelah untuk tempah.
Kajian mendapati tanpa menggunakan spray ubat kuat atau ubat tahan lama untuk lelaki, di antara 25 ke 30% lelaki mengalami masalah tidak tahan lama ketika bersama isteri. Masalah ini boleh dirawat dengan menggunakan Kamamax. Dengan hanya sapuan yang betul pada senjata anda, akan membantu anda kekal dalam permainan hingga minit terakhir isteri anda. Penggunaan Kamamax adalah selamat dan tidak memberi kesan sampingan selagi mana anda mendapatkan yang original dan bukan tiruan. Klik butang tempah di bawah untuk tempah.
N

mengatasi masalah cepat pancut!

N

beraksi lebih 60 minit*

N

melancarkan darah pada zakar

N

menyerap seawal 30 minit

N

memberi kepuasan kepada isteri

tak bahaya ke kamamax? bahan-bahan kamamax

ekstrak GAMAT

Membantu menyembuhkan dan merawat luka untuk cepat sembuh

ekstrak GAMBIR SARAWAK

Berfungsi untuk memberikan ketahanan kepada zakar lelaki ketika bersetubuh

ekstrak HABBATUS SAUDA

Merawat urat saraf serta baik untuk yang menghadapi kencing manis

ekstrak lintah

Membesarkan dan memanjangkan saiz senjata lelaki

ekstrak tongkat ali

Membantu lelaki dan para suami yang menghadapi masalah lemah syahwat

ekstrak minyak zaitun

Nutrien di dalam minyak zaitun membantu buat zakar lebih kuat

Kebaikan Kamamax Spray

Mengekalkan ketegangan

Memberi nikmat kepada anda saat mendayung seterusnya membantu anda mengurangkan stress dan kurang keyakinan diri

Menghilangkan rasa ngilu

Membantu anda mendayung ‘lebih jauh’ dan membuat pasangan anda lebih seronok dan lebih puas ketika anda berdua bermadu asmara

Menambah saiz ukur lilit

Membuat pasangan anda merasa senjata anda jauh ke dasar dan memberi si dia lebih nikmat di setiap tusukan kasih sayang anda

Menambah panjang zakar

Membantu merangsang G-spot atau titik nikmat pasangan anda sekaligus meningkatkan kemungkinan untuk buat isteri puas dan capai klimaks

Melancarkan pembuluh darah

Membuat senjata anda sentiasa bersedia dan memberi lebih kebahagiaan kepada isteri anda bila permintaan dipenuhi

Merawat masalah pancut awal

Game anda dan pasangan akan jadi lebih lama dan secara tak langsung menaikkan keyakinan anda setiap kali melakukan seks

kamamax testimoni

CARA GUNAKAN KAMAMAX

beli Kamamax Spray

ANTARA BILLBOARD YANG KAMI NAIKKAN UNTUK BERKONGSI MANFAAT

SOALAN YANG SELALU DITANYA (FAQ)

Anda ada kemusykilan? Email kami melalui email di bawah. Kami akan tambah soalan-soalan dan jawapannya di bawah dari semasa ke semasa.

u

betul ke ada kkm?

Betul. Demi menjaga kualiti dan keselamatan anda sebagai sang suami terutamanya, kami berusaha mendapat kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia. No rujukan kami adalah NOT161201971K.
u

produk ni betul-betul berkesan ke?

Anda boleh lihat feedback dan juga testimoni pelanggan kami yang telah pun menggunakan Kamamax Performance Spray ini dan memberikan kesan yang positif dalam perhubungan seks mereka. Dan yang paling best bila takde kesan sampingan ke atas mereka. Klik sini untuk dapatkan sekarang.
u

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusant?

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusant
u

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusant?

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusant
u

Totam rem aperiam eaque ipsa quae?

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusant
u

Omnis iste natus error sit voluptatem?

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritat